2/11/2012

9.2.2012

Tinja tulee tänää meil yöks!!! Jeee xDD Ja tänää Viveka piti meiän tanssitunnin (: Viveka oli paras mahollinen opettaja ja opittii kiva koreografia. Kamalaa oli et alus Viveka pisti meäit tekee delfiinei!! Ne on isis sellasii käsilihas liikkeitä, jotka ottaaa iha sairaast käsiin!!! Tein kaikki parhaani mukaan täysillä ja tunnin lopuks kädet tärisi xDD
   Tinja tulee tänään meille yöks! (: Menin koulun jälkee 3 bussil kotiin ja siivoilin vähä kotoon. Tinja soitti et meil ei tuu enää bussei, eikä Tinjal oo kyytii. No sit päätettii et Tinja kävelee meil ja mä lähen vastaan xD Sit olin just lähös ja sanoin äitil et joo lähen Tinjaa vastaan. Ni sit äiti oli sillee et eeeei et kyl hän sit hakee ku siel on niin paljo pakkasta ja kumminki Inkereelt on aika pitkä matka Hähkänäl. Lähettii sit äitin kaa hakee Tinjaa. Onneks ni ei menny niin paljon aikaa kävelemiseen. (:
   Oltii Tinjan kaa koneel ja sit Tinja meikkas mut illal ja otettii kuvii xD  Tinja sano et se tuntee ittes meil prinsessaks ku mä passaan sitä kokoaja ja sitku mä tarjosin sille jotai tryffelei meiän linnassa xDDD Leikkasin muute myös Tinjan hiukset xD Iha huonot latvat vaa pois ja etuhiuksii vähä..
   Illal juteltii syvällisii yhteen asti ja sit mentii nukkumaan xD
                                 
Leikkasin Tinden hiukset xD 


Jaffaa siel on xD

Meikkaukseen valmistautuminen xD

Sisko soitti

Iltapalaaaaa


Tilanne pääl :D 

Itselaukasin 




Tinjan hieno taidekuva xD 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!