2/07/2012

7.2.2012

Tiista... ): Sais olla jo perjantai! Onneks tänää on iha semikiva päivä (: 9-15. Tänää oli enkunkoe, se meni iha hyvin, ainaki tuntuu silt et se meni. Meil oli tänää myöski se yh:n esitelmä. Pidettii se Jaakon ja Valen kaa Vihreiden-puolueesta. Sain kehut wilmaan, joten kai se eilisiltanen työ oli sen arvonen (: Sain muute tänää viestin et joo hiphop tunti on peruttu! O: No onneks sain yhen vapaapäivän lisää (:
   Koulun jälkeen menin asemal. Juttelin siin Sakun (Saku Santasaari, Jemin poikaystävä) ja Jemin kaa. Sovittii Jemin kaa et mä haen koirat kotoont ja haen Jemin meille. No sitku pääsin kotiin, ni Salla oli kotoon! -.- Eli ei päästä Jemin kaa simssii!! O: Lähin sit koirien kaa hakemaan Jemii. Siivottii nopee sen huone ja sit lähettii meille. Ei Jemi ehtiny kauan olee meil, ku sit Mantu soitti et ruoka on valmis xDD Sit Jemi lähti ja mä tein hetken kotoon läksyi.
    Annika soitti illalla et koska lähen sen kaa lenkille, koska olin luvannu sil eile et meen sen kaa tänää. No siin puol 8 aikaan lähettii lenkil. Ulkon on ihana täyskuu!! O: Iha sairaan upee ja supervalaiseva! Ei tarvinnu lamppuu ollenkaa. Käveltii pellol ja mettäs ja juteltii kaikest. Sit löydettii jotai tosi ällöttävää!! ): Keskellä peltoa oli lumikasa. No sitku mä potkin sitä ni se kasa paljastu suolistettujen eläinten kasaksi!! Hei come on metsästäjät! Eiks ne eläimet vois suolistaa vasta omalla kotipihalla jos niitä nyt ylipäätään on pakko suolistaa! Siis aivan järkyttävää löytää oma koira syömästä jotain kanin suolia pellolla! S:
   Tulin lenkilt vasta 9 jäkeen! Mentii oikee pitkä lenkki! Tai sit vaa käveltii hitaast xD Ku tulin kotii ni aloin tekee taas läksyi ja nyt laitan kynnet ja juon teetä (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!