2/05/2012

5.2.2012

Herättiin aamulla kissan kehräykseen xD awwwws Himppu ja Raksu molemmat möhni naaman pääällä :D Kävin aamulla suihkussa ja sen jälkeen lähettiin pienelle aamuelenkille. Käveltiin Espoon torille, kun Mintsun piti etsiä hänen hoitopojalleen synttärilahja (: Ostettiin myös kalapuikkoja ja ristikkoperunoita ruuaks (:
   Ku tultiin takasi kämpille ni alotettii kattoon Epic Movie xDD Se on niin läppä leffa :D Sit sen jälkeen syötiin ja juteltii taas (: Aika meni tosi nopeesti! ): Kello tuliki sit jo 4 ja sit oli aika lähtee käppäilee bussipysäkille. Mun bussi oli vähän myöhässä 16.00 Ikean kohalla. Sit piti taas hyvästellä Mintsu, mut onneksi ei pitkäksi aikaa, koska me nähään taas kahen vko:n päästä uudelleen! (: Mintsun luona oli tosi kivaa! Kiitos hänelle vielä siitä! Voin sanoo että Mintsu onnistu kasvattaa mun itsetuntoo ainaki 2%! xDD
   Bussimatka meni lukemalla ja kuuntelemal musaa. (: Isi oli vastassa bussipysäkillä. Pikkasen jännitti et onkohan äiti jutellu isille siit mist Salla kerto... /: No onneks Eeka soitti ja juteltii siinä puhelimessa koko matkan joten ei ollu isillä mitään sanottavaa xDD Ku pääsin kotiin ja lopetin puhelun, ni päättelin et en usko et isi tietää siit (vielä S:) No mutta joo onneksi kotona oli taas jotain mitä odottaa!! Kahden karvaturrin lisäksi Jemi! <3 Tein ruokaa ja soitin Jemille et hän voi tulla meille. No Jemi tuli sit ja siitä seurasi myös piiiiiitttkää rakastava halaus! (: <3 Oli ihanaa halata pitkästä aikaaa mun kaunista mussukkaani (: Jemin kerto kuinka Mantu on kyselly Jemilt et koskas teillä on taas Jemi-Sanni päivä? :D Jemi-Sanni päivä on siis sellanen ihana päivä, jonka molemmat on omistanu toisilleen. Sillon me tehää yhessä jotai kivaa kokopäivän (: Voiku niitäki oon kaivannu!!!
   Juteltii Jemin kaa kaikesta ja sit lähin saattaa hänt. Ku päästii Jemil ni katottii kaikkii vanhoi kuvia xD Ei vitsi ku se yks on sit ollu lutunen! (:
    Sovittii Jemin kaa et mennään yhessä koulun jälkeen kapelle ostamaan Jemille hiusväri (: Lähin koirien kaa käppäilee siitä sitten kotiin. Kotoon äiti, Salla ja Messari oli tullu kotiin ja äiti oli tietyst tuono mul tuliaiskiks karkkiii -.- Noooo just äsken keksin niille parempaa käyttöä (: Annan ne huomenna Jemille xDD
   Illal juttelin viel kavereiden ku kaik on kuullu siitä et porukat tietää, ni kaik oli ihan huolissaan /:

                                                            Mintsu aamulla xDD
Himppu ja takana Raksu. Harmi ku Raksust ei tullu kuvaa )=
               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!