1/24/2012

24.1.2012

Tänää oli 9 aamu. Ihmettelin bussis et miks Eeka ei soita mul, niiku se yleensä ain soittaa. No se tuli sit myöhässä enkuntunnille aamul. Tein sen enkun testin. Se oli iha helppo, ainaki tuntuu et se meni hyvin. (:
   Koulun jälkee ku kävelin asemal, ni mun reidet, huulet ja naama muutenki oli AIVAN jäässä. Olinku yks kalikka ku menin bussiin. Tänää oli jäääätävä päivä!! Ku tulin kotiin ni lähin samantien lenkille, koska meen 5 bussil takas Saloon ku on hiphop. Käytiii kattoo koirien kaa et onko pururadal tehty jo latu. No olihan sinne! Siin vaihees teki nii mieli jättää hiphop välist ja mennä hiihtämään.
   Menin sit 5 bussil Saloon ja tein läksyjä Urheilutalolla koska olin 5 aikaan Salos ja treenit alkaa vast varttii vail 6. Istuin koko treeniajan penkil ja katin, koska oon sen verran kipee etten viitti tanssii. Onneks en tanssinu, koska meil oli battlei /:
   Treenien jälkee äiti haki mut ja mentiin kauppaan. Ostin mustaherukka teetä. Täytyy maistaa huomen et millast se on. Messari (Kristjan Mesipuu, siskon poikaystävä) ja Salla oli tehny lämpimii voileipiä kaikille. Ei keittiös ollu nii kauhee kaaos ku ois voinu kuvitella :D
   Illal Annika soitti et lähenkö hänen kaa iltalenkil. Sanoin et jooo. Sit Annika sano et hän on meil viimesitää 10 vail 8. Sanoin äidil et oon ihan varma et Annika myöhästyy niiku aina. No, siinä sitten odotellessa oli perunakellaris täyttämäs enkkuristikoi, ni kello tuli 7.52pm. Siiiit Annika vast tuli xD Eli se myöhästy xDD muahahhaahaaahahaa, mä niin tunnen sen (;
   Ku tulin lenkilt ni äiti, Salla ja Messari kattos meiän vanhoi lapsuusvideoi. xD Menin itekki kattoo. Ku alotin, ni ei siit pois pääse. xDD Ei vitsi ku sitä on ollu tyhmä kakarana :D Noit videoi on niin kiva kattoo tällee jälkeenpäi xD Lopult sain aikaseks mentyy tekee iltatoimii ja nyt mee nukkumaa, koska kello on jo 10!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!