1/14/2012

14.1.2012

Heräsin puol 11 ERITTÄIN tehokkaaseen herätyskelloon, nimittäin koiraani Hippuun -.- Hänen piti tietty räykyttää aamul! Annika tulee 1 aikaa kattoo Vampyyripäiväkirjat ku sil ei ollu menny tallennuksee. Sit ku Annika oli kattonu Vampyyripäiväkirjat ni lähettii koirien kaa kävelee Saleen. Teen illal kiinalaist vokkiii ja kirjotan siit reseptin. Meiän pitää köksäs tehä esitelmä Kiinalaisesta ruokakulttuurista ja valmistaa kiinalaista ruokaa. Yritin koulul löytää hyvää reseptii kanavokkiin, mut ei missään ollu, joten teen tänää sit iha ite xDD Oli kauhee tuuli ja vaik mul oli tuulihousut ni reidet oli aivan jäässä.
   Eeka soittti matkal etten pääse niil yöks ): No sit pyysin et Annika tulis meil yöks, mut SE EI HALUA!!! :O voiko kuvitella et hän olis päässy mut ei vaan haluuu -.- Nooo ehkä siihe on syynsä xD Pelasin tänää taas vähä simssii. Leemin perheeseen (Renan perheeseen) sytty tulipalo! :O Niitte hella sytty palaa, mut onneks se vaa palo ettei levinny. Ja Quinn oli kaiken lisäks Renal just sillo yötä!! Sit seuraavana iltana niil tuli murtovaras! O: Aika huonoo tuurii. Laitan huome vissii lisää kuvii viel Simssist.
   Kiinalaine onnistu iha hyvi. Soijjaa oli vähä liika kyl. Äiti ja isi ainaki väitti et ne tykkää.
    Illal mentii saunaan. Saunan jälkee aloin meikata xD Kokeilin jotain erilaista, mut njääääääh ain laitan samanlaisen meikin xD Nyt opetan Eekal enkunsanoi ku maanantaina on sanarit.
nuudeli-kanavokkii
ja jälkiruoaks hedelmii vaniljakastikkeen kaa :P

4 kommenttia:

  1. heiheihei. ei ollu mitään etten ois halunnu teil! halusin kyl mutten päässy koska piti kirjottaa enkun essee ja selitin kaikki muutki syyt sulle kyllä että niin... ;)

    VastaaPoista
  2. äääälä selitä, kyl me se totuus tiietää xDDD

    VastaaPoista

comment!