1/20/2012

20.1.2012

Perjantai <3 Liikas oli loppujen lopuks iha kivaa. Varmaa siks koska koris on niin kivaa (: Koulun jälkeeen menin 2 bussilla kotiiin. Nappasin Hipun mukaan ja menin seuraaval bussil takas Saloon. Vien sitä siis siks kaupungille, et se tottuis ihmisiin ja liikenteeseen. Piiperöinen oli kiltti koko matkan (: Lähettiii kävelee Vivekan luokse, mut sit kello oli jo niin paljon, et en ois ehtiny pyytää Vivekaa lenkil ): Yritin ottaa pari kuvaa jokirannas, mut unohin muistikortin kotiin! JES! :D Isi tuli hakee meiät 5 aikaa kotii. Haettii mummilt ja ukilt jotai ruokaa matkal.
   Huomen meen Eekan luo yöks. Liisa pyys muo elokuvaprojektiin sunnuntaina, mut en taida ehtii ku nukutaa Eekan kaa nii kauan /:
   Juttelin Anskun kaa syvällisii taas illal. Nyt mulki on sit duha -.- En tiä, voi olla osittain siks, et siivosin just koko huushollin, ja oon allerginen pölyl. Toivottavast en oo huomen aamul kipee, meinaa jos on kauhee olo, ni en mee sit Eekal. Eekan on siis tarkotus laittaa mul raitoi päähän. Saas nähä mitä siitä tuleee /: :D (:
   Aion valvoo tänää aika kauan, koska Salla ei oo koton, ni voin pelaa simssiii (: Mitäs muuta... noh viikonlopust tulee varmast paljon kuvii sit (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!