1/15/2012

15.1.2012

Aamul oli ihana ilma! Aurinkoki paisto ja oli pakkasta! Puin päälle ja menin koirien kaa ulos. Täl kertaa Tuiskuki oli innokas hakee palloo vaikkei yleensä. Juoksin koirien peräs heittämäs palloo melkee puoltuntii. Näytin varmaa joltai 5 vuotiaalt, meno oli sellast :D Päiväl sain viimisen Glee-jakson katottuu. Se on kyl nyt entistä parempi ohjelma ja huomen tuleeki uus jakso (: Mun piti laittaa tänää uusii Sims kuvii mutten ehtiny ku Salla tuli kotiin. Ee käyny tänää kertaakaa lenkil ku isi ja äiti meni kokoaja.
   Illal tein jalkahoidon ja lakkasin kynnet. Huomasin onnekseni et oon laihtunu! JEEEE!! Nyt saan lisää motivaatioo ja pysyn herkkulakos viel pitempään (: En tiä vielkää koska hiphop alkaaa -.- Olis kiva päästä pitkäst aikaa tanssii ja venyttelee.
   Huomen on enkunsanarit ja oon opettanu ne Eekal. Puuttuu silt viel muutama sana mut sit se osaa ne ulkoo. (= Päätin tänäää etten kato Vampyyripäiväkirjoi, koska ne tulee vast 23.00. Olin viime maanantai niiiiin väsyny, et on se kivempi vaa mennä nyt nukkumaan.
     TÄNÄÄÄÄN!! ILLALLA ÄSKEN!!! TAPAHTUI JOTAIN KIVAA!!!!! Varattiin nyt lopullisesti kielimatka Kaliforniaan 3viikoksi!! (: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2 kommenttia:

  1. hei ihanaaa sä pääsit sinneee !!!:))))) me ehkä mennäänki ulkomail kesäl porukoitte kaa ku juttelin niil eile kaikkee syv'llist xD

    VastaaPoista

comment!