4/07/2012

7.4.2012

Eilen oli kiva päivä (: Lähettii aamulla äitin ja Piiperön kaa möksälle. Sitä ennen sain loistoidiksen! Tai äiti sai xD A ja E tulee meil yöks la, ku porukat menee Kikan ja Kaitsun luo (:
    Isi ja Tutteri oli jo möksäl. Ida soitti et he on kans möksäl ja hänel on kaveri Claudia. Eka söin ja sit menin moikkaa Idaa. Siit seuras piiiiitkä hali, koska ollaa nähty viimeks kesäl! O: Oltii vaa hetki siin sillal, joka on meiän mökkipihojen välissä (ja joka HUOM IDA pitäisi kunnostaa!(; ) Sit menin koristelee pashan.
   Äiti ja isi oli päikkäreil ja ku ne heräs ni mä keitin niil pääsiäiskahvit. Myöhemmi lähin lenkille koirien kaa. Sit laitoin Idal viestii et mul on Aiku mukana, ja siellä paljo vanhoi kuvii xD Eihä siin mennykku 1min ni Ida ja Claudia oli meiä pihal :D
   Naurettii jotai vanhoi kuvii xD Ida näytti myös heiän matka kuvat, ku he oli ollu Thaimaas lähel sitä paikkaa misä meki oltii. (: Mentii siit ulos ja yhet alko vähä riehuu ja syömää jäätä! O: voi noita pikkussiii xDD Otin kuvii heiä touhuist sit :D Illal katottii meiä mökis frendit ja sit noi lähtiki, ku me alettii syömää.  Illal menin jo 9 aikaa nukkumaan, enkä menny saunaan / avantoo ku olin sen verran kipee /: Yöllä nukuin sit 11 ja puol tuntii! O: :D Lähettii äitin ja Hipun kaa kotii 10 aikaa. Kaksoset tulee illal (:


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!