4/13/2012

14.4.2012

Torstai koulun jälkeen menin kotiin ja suihkuun. Laitoin hiukset ja vaatteet ja sit äiti heitti mut kaksosil Ylhäisiin. Oltii siel viel pari tuntii ja sit lähettii Turun satamaan. Siellä se Isabella ootti meitä xD Ku päästii laivaan, ni vietii kamat hyttiin ja sit mentii samantie syömään. (:
   Illemmal vaihettii vaatteet ja otettii kuvii (; Laival ei muute ollu ketää muit ku vanhuksii, koska oli torstai /: Valvottii kaua ja mentii nukkuu vast 2 jälkeen. Aamul herättii 8 syömää aamupalaa. Aamiaisen jälkee mentii takas nukkumaa ja herättii seuraavan kerran yhe aikaa xD Kolmelt oli buffet /: :D söin iha sairaast kaikkee!! Laival tulee ain syötyy liikaa /: Käytii shoppailemas. Mun piti ostaa Escadan Sexy Graffit, mut sit Eve löys sellasen pakkauksen, mis oli 5 eri Escadan hajuvesipulloa. Ne oli sellasii pienii 4ml purkkei. Ostin sen sit ku siin on enemmä eri tuoksui (:
   Lähettiii illalla ku oltii satamassa takas (: Oli tosi kiva reissu ja parast seuraa!! xD <3





järkytys xD






nii mitä tos lasis oli Eve? :D




blue... xDD (; 



pöpi <3 


apuvaaaa :D


muruset <3 

kaunotar Evsku <3 









Escada <3 


ilmeensä kullakin xD

meil on hauskaa :D

...koska meillä on toisemme <3 :D

2 kommenttia:

  1. voi järkytys noi mun kuvat xd :D mut ihana olet kulta kiitos ku tulit <3 paras reissu ja parast seuraa ofc ;) xd :D ja äää apua rukoillaa ettei moni nää noit mun hottikuvii;) :DDDD

    VastaaPoista

comment!