4/25/2012

25.4.2012

Aaaah mikä rento ihana päivä! xD Aamul heräsin 6 aikaa ja sit herätin äitin ja kysyin et ooksmä tarpeeks kipee et voisin jäädä kotiin, ni se sano et joo lepää vaa tää päivä. (: Menin takas nukkumaan. Ku kaik oli lähteny ni heräsin ja huomasin et siel on iha vitun ihana ilma!!! Sit otin peiton, tyynyjä, koneen, äikän aineen, läksyt ja Hipun ja menin terassil aurinkotuoliin xD Olin pari tuntii siin, kunnes terassil tuli varjo ): Sit puin ja menin siistimää pihaa. Leikkasin vähä oksii ja haravoin.
   Päiväl luin yyhoon kokeesee ja aloin siivota. Mantu tuli 4 aikaa, ku hän tuli tulostamaa Jemin rippikutsut. Kahviteltii ja juteltii Jemin rippijuhlist ja sit Mantu lähti. Illal luin viel lisää ja sit menin lenkille. Kävin kysyy ukilt, et jos se vois tulla jyrsii kasvimaan toukokuus. Laitan taas kasvaa kaikkee kesäks (: Nyt oon viel hetke koneel ja sit meen nukkumaa.
   Eilen tuli muute kamala kirje EF:ltä -.- Ne lähetti TOISEN laskun, jossa vaadittiin viel parisataa lisää, koska valuutta on muuttunu ja bensan hinta kasvanu!! O: ÄLYTÖNTÄ! äiti oli vähä vihane S:

   kaikkii varmaa kiinnostaa: xDD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!