4/18/2012

18.4.2012

Eilen oli kamala päivä /: osittain xD Kouluu 8-15 ja ussan koe /: koulust suoraan menin 2093898kg painavan laukun kaa kaupungille ettimään uutta lompakkoa ja laukkua. Olin osan ajasta Eekan ja Villen kaa. Odotin siis treenien alkua. Kävin poliisilaitoksel hakee uuden passin, ku vanha meni umpeen. Onneks sain uuden passikuvanki! xD Vanha oli otettu 11 vuotiaana -.-.
  Treenit alko 17.45. Harjoteltiin esityst varten. Esitys on 20.5 ja sen aihe on Suomen kesä xD Me ollaan vissiin poutasää ja sit neloset on sateenkaari ja muksut on sade xD Jottai sinne päin :D Treenien jälkeen isin kyydil kotiin ja koska äiti lähti aamulla Saksaan mun piti viiä koirat lenkille -.- Yleensä äiti hoitaa tiistain lenkityksen. Heitin vaan kamat kodariin ja lähin samantien. Sen jälkee tein läksyt ja katoin Täykkärit.
   Tänää oli 10 aamu (: Koulus oli ihan perus paitti et musan tunnil meit oli 5 xDD ja ens viikol meit olis vaan 2, Liisa ja mä, koska ee luokkalaiset lähtee Maltalle. Sovittii nyt sit sillee et me mennää ens viikolla keskiviikkona 8 kouluuun toisen musa ryhmän kaa ja päästään 1 (: Hyvää vaihteluu.
  Koulu jälkee menin normaalist bussil kotii. Sit aloin kattoo leffaa ja lenkitin koirat. Illal menin Annikal kattoo sen uutta autoo. sininen Ford fiesta, joka nimettiin Kneffiksi, koska rekkari on KNF - 344 tai jota xD Se oli kyl hieno (: Ku tulin kotii ni soitin äitil, joka sano et hän löys sielt Saksast meil uudet pyyhkeet vessaan ! hahahahah jeeee kiinnostuskiikarit esiin xD Annika voi mulle tähän sit kertoo myös senki et onko kiinnostuskiikarit yhdyssana? :D
   Illal juttelin Anniinan kaa syvällisesti xD Sit menin tai menen nukkumaan puhtaan koiran viereen (jonka pesin siis koulu jälkee) :D

1 kommentti:

  1. -334. Juu on se yhdyssana, kuten myös päivä- ja iltalenkki ;D

    VastaaPoista

comment!