3/11/2012

7.3.2012

Heratys oli varttia vaille 7 (: Nukuin taas tosi hyvin!! Tas sangyl on kiva nukkuu, koska patteri on ihan vieressa, mut silti ei oo liian kuuma. Emin kaveri Laura tuli taas aamulla tanne. Saatiin autokyyti kouluun. Me ollaan tanaa kokopaiva Taverhamin koululla ja tehaan kaikkii taideaineita ja koksaa.
   Alotettiin kuviksesta. Kuviksen opettaja oli tosi mukava! No ei yllatys, koska kaikki britit on tosi kohteliai ja mukavia! Me oltii kaikki patsi hostit siella. Tehtiin savitoita. Vitsi ku en muista niitten hahmojen nimia mita savesta tehtiin. Nomut kumminki ne oli jotain monsterei yms xDD Kuviksen tunnil tutustuttiin paremmin saarijarvelaisiin. Kuvistunnin jalkee jatettii meian orkkimorkit kuivimaan ja kovettumaan sinne ja mentiin kohti musiikin luokkaa.
   Musan opeki oli tosi kiva (: Se oli mies. Nyt meilla oli opettajatki mukana, mut hostit oli tunneilla. Me mentiin ympyraan istumaan ja jokanen sai oman soittimen. Siel oli rumpuja, tamburiineja, rytmisoittimia yms (: Ma sain sellasen ison rummun. Musaope naytti jokasel mita pitaa soittaa ja sit kaikki soitti yhessa sambaaa xD
   Sitku osattiin suunnilleen kaikki soittaa, ni se ope sano et ottakaa soittimenne kateen ni mennaan hairikoimaan kaikkien oppitunteja soittamalla ympari koulua O: :D xD (; No sit me soitettii sambaa ja yks musaluokan poika kuvas meina koko soiton ja matkan ympari kouolua xDD Saatii aikapaljon ihmettelioita luokista ku oltii niin aanekkaita xD
   Musan tunnin jalkee syotiin evaat musaluokassa. Mulla oli 2 tortillaa, banaani, 2 suklaapatukkaa + kitkat nammmmmmm, mehuu ja valipalapatukka. xD En voi oikeest kiittaa kylliksi Carolinea ku han laittaa mulle aina ihanat evaat mukaan (: Sitku oltiin syoty, mentiin aulaan high school musical penkeille (Lauren kutsuu niita niiks) ja odotettiin seuraavaa tuntia eli koksan tuntia.
   Kaikki muut meni jo koksan luokkaan ku ma ja Kamilla jaatiin odottamaan meian hosteja, ku ei loydetty heita mistaan. O: No sit ku koko aula oli tyhjaa, todettii et joo ne oli mennykki jo  xD No sit me nahtiin se musaope ja pyydettii et han nayttais meille missa on koksanluokka xd Paastiin onneks ajoissa perille.
   Koksan ope oli ranskasta kotoisin oleva vanhempi nainen, se oli joku madame xDD Hanel oli ihana ranskalainen aksentti xDD Madame opasti meit et miten tehaan muffinsseja! xD Opettajat oli siella helppimassa ku joku tarvi apua. Sitku muffinssit oli uunissa, ni opet sano et meian pitaa kiirhtii juhlasaliin, koska siella on joku bandi esiintymassa. Madame lupas hoitaa loput muffinsseist.
   Bandi oli nimeltaan For The Win. En oo nahny sita aijemmin, mut oli ne ihan hyvii, varsinki oppilaiden mielest! O: Taverhamin koulu oli kattomas sita ja ne oli ihan sekasin! Kaikki huusi ja hyppi ihan ku jossai Madonnan keikal! Niil oli sellasii kylttei mis luki kaikkee: we love FTW ja kaikkee! xDD O: Siin laulo 4 n. 20-25 vuotiasta poikaa / miesta, jotka oli tosi hyvannakosii. No sit lopussa niitten kaa sai ottaa kuvii yhessa xD
   Me ootettiin aika kauan ja ist lopussa mentii sinne ja kysyttii silt juontajalt et voikshan ottaa mun ja Kamillan kameralla kuvan meista. No paastiin sit kuvaan niitten hottisten kaa xD Sen jalkeen etittiin hostit ja mentiin taas high school musical penkeille hostien kaa. Laitoin Kamillan hiukset koska meil on seuraavaks ne draama esitykset stereotypioista \: O: xD
   Mentiin kaikki comenius tyypit juhlasaliin ja koulukerrallaan kaikki esiintys. Eka show oli USKOMATON!! o: Siin laulo jotain 7 brittityttoa, myos Lauren, ne laulo sen Rolling in the deep biisn kuorossa sillee et jokasel oli soolo!! Ne oli ihan vitun hyviii!!!! Kaikil oli tosi hyvat lauluaanet!!!! Se oli jotain niiin kaunista kuultavaa!!!
   Sit oli kyproslaisten, saksalaisten, saarjarvelaisten ja MEIAN esitys!!! xDDD Me vedettii koko esitys ihan läpällä ja pakko sanoo et ilmeista naki ettei kukaan muu tajunnu sita paitti Sanna Nousiainen! xDD Oltii ihan nolona siina lopussa ja me kaikki vaa naurettiin! ;D Lopuksi saatiin jokanen sellanen lahjapaketti Taverhamin koululta mis oli juomapullo, suklaata, koulutarvikesetti ja kortti.
   Esitysten jälkeen lähettiin hostien kaa kotiin.

                                       Lauren laitto Camin hiukset
englantilaisten lauluesitys





saarijärveläiset

kyproslaisten esitys


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!