3/07/2012

6.3.2012

Greetings from England! xD Tanaa oli taas ihan sairaaaaan kiva paiva!! Heratys oli puol 7 koska halusin kayda suihkussa aamulla. Ma sain nukkuu Emilyn sangylla ja Em lattialla. Taa perhe on niiin ihana! Britit on oikeest tosi kohteliai! (:
   Emin kaveri Laura tuli aamulla tanne ja me kaveltiin hanen kaa kouluun. Koulumatka oli jotain 2km mut se ei ollu paha. Koulussa tapasin heti muut suomalaiset. Mentiin koko comenius porukka bussiin paitsi etta hostit ja muut englantilaiset meni tunneille \: 
   Bussilla mentiin Yourmonthiin tai miten se kirjotetaankaan xD Siella mentiin sellaseen museoon joka on ennen ollut sellanen kalapaikka xDD Se oli muuten ihan janna paikka paitti et siel haisi ihan kalalle ): Hyi! Sen jalkeen ku oltii kierretty se, saatiin 10puntaa per nassu ja 2h aikaa menna syomaan ja tavata 2h tunnin paasta Sealifen edessa. Yourmonth oli niikun paikka ihan siina Pohjanmeren rannalla. 
   Kaikki kaupat ja ravintolat oli kiinni, joten ei meinattu loytaa ruokapaikkaa ollenkaan. No paadyttiin sitte markettiin josta ostettiin juotavat ja sipseja xDD Aamulla oli pilvista mut sitte paivalla ku oltii siella ni aurinko paisto ihanasti! 
   Kaveltiin 5 hengen porukassa marketista rantaan. Se oli ISO ja hieno ranta! Se oli taynna sellasii pienii hienoi kivia ja lahempana oli hienoo hiekkaa. Muut otti kengat pois. Vesi oli hyytavaa xD Otettii vaik kuinka paljon kuvii sielt rannalt ku siina oli tunti viel aikaa. Se oli niin kivaa koska aurinko paisto ja oltii parhaassa porukassa! xD
   Ei menty Sealifeen mut meian bussi lahti siita edesta kohti Fairhavenia. Bussi matkalla oltii jo vaha vasynei ja rehtori joutu 2 kertaa huomauttaa et oltii liian aanekkai \: Fairhaven oli valtava puutarha! Saatiin opastettu kierros siella ympari puutarhaa. Ma tykkasin tosi paljon siit paikast ku siel oli kukkii ja muita luontoaiheisii juttui (: Oltii taas vaihteeks vaha aanekkai siel xDD Edustettii suomalaisii.
   Bussilla tultiin Taverhamin koululle. Sielta etittiin hostit ja kaveltiin Emin ja hanen kaverin kanssa kotiin. Paasin taas faceen (: Juttelin aidin kaa faces ja kerroin kavereil kuulumisii. Kauhee ikava niitaki! ): Ja koirii varsinkin! xDD
   Syotiin pizzaa ja ranskalaisii ja sen jalkeen 7 aikaan lahettiin keilaamaan! Sinne tuli myos kaikki muut salolaiset ja saarijarvelaisista tuli Joonas, Patrik ja Laura. Emin perhe tuli myos mukaan (: Keilahalli oli ihan sairaan hieno! Se oli sellanen nuorten paikka et sielt tuli hyvaa musaa ja siel oli hienoi valoi ja sillasii xD Otetiin keilus kisa englantilaiset vastaan suomalaiset xDD Britit oli kokoajan johdossa, tietty xDDD
   Meil oli tosi hauskaa! (: Lopputulos oli et englantilaiset voitti! xD Mentii sitte autolla takas kotiin. Kavin suihkussa ja sit mentii nukkumaan (: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!