3/28/2012

28.3.2012

Eilen tiistaina oli pitkä päivä koulus, enkä ollu nukkunu kauheen hyvin, ni oli tosi väsyny päivä... Koulun jälkee menin kotiin ja passitin äitin lenkille. Katoin täykkärit ja sit menin bussil takas harkkoihin (: Näin Viivin siinä ku menin ohi :D Treeneis oli tyhmäää koska hiphopis on liiian vaikeeta mulle ): mut jos menisin huonompien ryhmäää, ni siel ois sellasiii 8 vuotiai -.- Treenien jälkee Karkki kysy et voisko hän tulla pääsiäisenä meillä käymään (: Sanoin et jooo, tottakai jos ei olla möksällä (: 
Illalla harjottelin taas kuvaamista ja oppisin sellasen jutun liittyen valkotasapainoon xD Tos alla on vaa jotai testikuvii mitä otin ku harjottelin xDD kinostukiikarit esiin xD
Nukkusin viime yönä 10h!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koska mul oli 10 aamu! Aamul olin iha sairaaan pirtee ja oli iha vkl fiilis! O:  Koulu meni suht nopeest ja koulu jälkee Eeka haki mut skootterin kaa. Hän ajo meiät kotii sit syötii tääl ja lähettii Tinjal. Eve (Eveliina Häkli) oli kans Tinjal (:  Tinjal näin jota niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin söpööö!! Meinaan Shang hain vauvat!! 7 pentua, 6 poikaa yksi tyttö. Ne oli niiin pieniii ja lutusiii <3 Pesin Shang hain ja sit föönättii ja harjattii se Tinjan kaa (: Myöhemmi Eve lähti ja sit katottii salkkarit. (: Eeka heitti mut salkkareiden jälkee kotiin. 
   








1 kommentti:

  1. Järkyttävii noi mun kuvat !! :o ja se on Shang Hai. sHang(tämätässäonvälilyönti)hai! :)

    VastaaPoista

comment!