6/22/2012

Kalifornia day3 -23.6.2012

Eilen mentiin kouluun yheksäks. Mentiin EF:n omalla koulubussilla...


Aamulla meil oli tasotestit, joiden perusteella meiät jaettiin ryhmiin. Tänää sit selvis ne tulokset, ni kaikki suomalaiset pääsi parhaimpien ryhmään of course! xD
   Sit me saatiin mennä vapaasti shoppailemaan koulu lähelle. Mentiin Sallan ja sit muutaman tytön kaa juomaa smoothiet...

Päästiin neljältä ja sit mentii bussilla kotiin. Kotona me tavattii ekaa kertaa Eric, joka on siis Jeannen mies ja Cassien ja Loganin isä. Hän oli tosi mukava! Tosi kiinnostunu Suomesta. Syötiin hänen tekemää ruokaa ja sit alettiin valmistautuu kokkojuhlaan.
   Illalla sitte mentii Avila beachille paistamaan vaahtokarkkeja. Sinne ei paistanu aurinko, koska se paikka oli vuoren juurella. Gardit otti mukaan retkituoleja mis me sit saatii istuu. Tutustuin nyt paremmin Cassieen. Leikkisin niitten lasten kaa siin rannal aika paljon. 


 Logan


 Cassidy

Logan on TOSI menevä lapsi xD hänt pitää koko ajan vahtii ja hakee joka paikast... xD 


Cassy leikki koiraa koko illan ja mä heitin sille palloo ja hän nouti xD 









 rantajellonat

 perhepotretti: Cassie, Logan, Jeanne, Eric, Salla and me
Tänään eli 23.6, mentii 9 kouluun. Meil piti olla tunti, mut sit meil sanottiinki et menkää bussiin, nyt lähetää shoppailee xD No me mentii sit Pismo beachin outlets:iin. Elikkäs tääl on siis SUPER HALPAA!!!! Kaikki vaatteet on SUPER UPEITA ja myyjät ja henkilökunta SUPER YSTÄVÄLLISIÄ! Eli kaikki on täydellistä, ei voi muuta sanoa...





 Sitte myöhemmin ajettii takas koululle ja sit me ilmottauduttiin sinne Los Angeles viikonlopulle. Mul on se ohjelma tuol jossai ni ulkomuistista luvassa on mm. hotelli kolmeksi yöksi (meen Sallan, Tytin ja Mintun kaa samaan huoneeseen), pääsy Disneylandiin, pääsy Universal Studioon, KingKong 3D leffa, Hollywood ja se tähtikatu, toinen huvipuisto ja shoppailua.
   Meil oli sitte ne tunnitpuol yhestä neljään. Ekalla tunnilla meiän piti kirjottaa ylös et mitä ajatuksia lause "Don´t let your dreams to be dream" meissä herättää ja sit kuunneltiin musaa ja toisella tunnilla oli eri opettaja, jolle meiän piti kertoa meiän hostfamilyistä.
   Ku päästiin koulusta, Jeanne haki meiät ja vei meiät Paso Roblesin keskustaan kauppaan. Heil on ihan sika halpaa tääl!! O: Ben&Jerrys sellanen ISO purkki maksaa $2.45 !!! ja yks dollari on siis 0.79e. Ja sit kassalla siel liukuhihnan päässä on kauppa-apulainen joka pakkaa sun ostokset ja kantaa ne autoon! O:
   Ostin sielt kaupasta sit jätskii ja rantatohvelit. Sit toinen hassu juttu oli, et Jeanne sano et illalla me tilataan pizzaa ja katotaan leffaa. No me mentii sitte "vuokraamaan" leffa, joka tapahtu niin, et ruokakaupassa oli sellanen automaatti, mist sai valita leffan. Se leffa maksaa $1.20 per päivä!!!! O: ja sit Jeanne oli iha ihmeissään siit et me oltiinn ihmeissään, koska heillä ei oo melkee yhtää pizzeriaa, missä vois syödä xD ne tilaa aina kotiin.
   No sit illalla pizza tuli. Siin sit ihan oikeesti oli sellanen nuori pizza lähetti poika autollaan xD Katottiin Happy Feet - leffa :D Logan on muute aika hurmuri, se halaa ja pussailee kokoajan ja sit kaupas hän pitää mun kädestä kiinni kokoajan :D Sit se sanoo koko ajan Ericille: "Dad, the girls are really beautiful!" x´DD awwwwws :D




 saatiin tollaset reput (:
huomenna vapaapäivä... aaah < 3 








4 kommenttia:

  1. Toi paikka vaikuttaa niin täydelliseltä! :D Supersiistiä et pääsit tommoseenki :o ! Ja oon kateellinen sun enkun ääntämiselle!

    VastaaPoista
  2. tä on täydellistä!! O: suoraan ku elokuvasta xD ja ööööö ei kannata olla :D mut kiitos (:

    VastaaPoista
  3. tosi kivat noi videoklipit, lisää niitä! mut kuvaa sä jatkos, jooko ;D

    VastaaPoista
  4. joo hahhaa xDD siin on se just et ku oon ite aina kameran toisel puolel ni must ei oo koskaa yhtäään kuvia, nyt ku tuun täält ni kukaa ei usko et oon ollu tääl ku must ei oo koskaa kuvii xD

    VastaaPoista

comment!