6/28/2012

Kalifornia 27.6.2012

Maanantaina mentiin taas ihan normaalisti kouluun yheksäks. Tunnilla meilt kysyttiin mitä oltiin tehty viikonloppuna. Sit meiät jaettiin ryhmiin ja meil annettiin laulunsanat. Sit jokasen piti kertoo oma mielipide ja tulkinta siitä luokan edessä. (:
   Tuntien jälkee otettiin EF:n kaikista Kalifornian kurssilaisista yhteiskuva. Meit oli siin n.200. Sit mentii bussilla sinne Avila beachille. Mä uin aika paljon Julian kanssa ja yritettii epätoivosesti löytää hynännäkösiä surffarisikspäkkimiehiä, mut ei löytyny ku yks viiksivallu -.-
   Vesi oli aluks kymää mutku siihen tottu, ni sit lilluttiin aika kauanki siel. Sit lähettiin isolla porukalla ettimään smoothieta. Ei löydetty mistään. Kierreltii siel vaik kuinka pitkään edestakas, kunnes Minttu ja Tytti löysi yhen paikan. Otin Sallalle smoothien, ku hän odotti siis sielä rannalla sillä aikaa, ja ittelleni otin jäätelön. Sit loppuaika otettiiin aurinkoo. Jeanne ja perhe tuli hakemaan meiät erikseen. Muut joutu menee bussilla kotiin.
   Se oli aika pelottavaa, koska oltiin isolla rannalla ilman tuttuja ja yritettiin löytää perhe sieltä jostain. Meil ei ollu Jeannen numeroo mut onneks löydettiin heiät!
   Mentiin rannalt suoraan kauppaan. Se oli sellanen erikoinen kauppa, vähäniiku tukkukauppa et sielt ostettiin kaikki isoina pakkauksina. Ostettiin Sallan kaa puoliks sellanen iso pakkaus Skittlessejä. Niit oli 36kpl sellast pussii siis ja se makso $19!!!
   Sit mentii illalla viel syömään italialaiseen ravintolaan. Se oli ihan sairaan hieno ja halpa paikka! Ja ruoka oli hyvää. (: Sallaki tykkäs hänen ruuasta.




jälkiruoka


   Mul ei oo yhtää kuvia sielt rannalta, KOSKA siel on nii saatanasti hiekkaa, ni jos sitä hiekkaa pöllyy vähänki kameraan, ni se on mennyttä. Jaei oo kyl sielt tukustakaan, joten tähän ei nyt tuu kuvia /:

Täs on muutama hassu poikkeavuus Kalifornian ja Suomen välillä:
-sisällä pidetään kengät jalassa
-pizzerioissa ei voi syödä, vaan sieltä tilataan kotiin ruokaa
-leivän päällä on aina joko hilloa tai pähkinövoita
-nä ei syö iltapalaa koskaan, koska päivällinen syödään niin myöhään
-kaikki on paaaaljon halvempaa, Ben&Jerrys oli $2.45
-tääl ei silitetä vaatteita
-kaikki ostaa aina uuden auton ja muutenki kaikki autot on isoja
-sängys on lakana ja sen päällä viltti
-hanasta ei tuu juomavettä, vaan sitä pitää osta pullottain
-ovenkahvat on sellasii nuppeja ja valokatkasimet nappuloita

Tiistai aamulla mentii pankkiin nostamaan rahaa LA matkaa varten. Sit sen jälkee vietii Cassie day campiin.


 koirapuisto
Sit mentin Ravinen vesipuistoon. Kaikki muut tuli bussilla, mut me asutaan niin lähellä sitä paikkaa, et me mentii sinne näitten kaa. Oltiin siellä tosi ajoissa. Koko perhe tuli mukaan, jopa Eric. Kaikki muut suomalaiset oli keskenää, mut me haluttii olla meiän isäntäperheen kaa (: 
   En ois oikeesti halunnukkaa mennä, koska Jeannen kaa on nii kivaa! Ravine oli tosi kiva paikka! Otettiin aurinkoo ja uitiin. Neljän aikaa me mentii kotiin. 















 Illalla mentiin pedikyyriin!!! Jeanne, Cassie ja Sallan kaa otettii jokanen jalkahoito. No mulla oli just sil hetkellä kynsivallintulehdus, joten mun yks varvas oli tosi kipee /: Mä sanoin siit sille ja se puudutti sen ja leikkas sen kynnenpalan pois! (: Tykkäsin tosi kovin, eikä se ollu ku $20!





 sit ne lakkas meiän kynnet ja me saatii valii väri. Toi valo systeemi on sellanen et se kuivattaa lakan nopeemmi. Ne jopa laitto kengät jalkaan sun puolesta! xD

 täs loppu tulos xD pinkit on Cassie, punaset Jeannen, toiset pinkit Sallan ja noi turkoosit mun. Mä sain sielt tollaset tossut, koska ne ei saanu mun kenkää jalkaa xD



-

3 kommenttia:

  1. Tuli muuten mieleen et ku meette ulos syömään ni maksaks te ite ruokanne vai isäntäperhe?

    VastaaPoista
  2. isäntäperhe tottakai! (: ja sit tänääki ku oltii Farmers´s marketissa EF porukan kaa, ni siel saatii jokanen $7 ruokarahaa. ja ekan päivänä jokanen sai $10 (:

    VastaaPoista

comment!