6/04/2012

4.6.2012

Se ois peruskoulu ohi sitte!! (; Varotan täs vaihees et kesäl en kauheest postaile, ku käytän ajan johonki hyödyllisempään (: Päättärit koulussa oli kauheeta! )´: Tosi moni parkus siellä ja tajusin et äääääää en pääse enää nauraa 9f luokan tyhmille jutuille ):
   Olin ihan tyytyväinen päättötodistukseen, keskiarvo oli 8.8. Ja sit sain jonkun Pertteli-stipendin, mut en oikee tiiä kui se annettiin x´D Päättäri päivänä ku pääsin koulust ni menin Elisan kyydil kotiin. Sielt lähettiin 12 aikaan Joutsenoitten luokse Somerolle, mun pikkuserkun Mikin ylpääreihin. (: Oltiin siellä hetki ja sit tultii kotii. Menin äitin kaa Karkin ylppäreihin naapuriin, koska Karkki oli tilannu mut kuvaamaan hänen ylppärikuvat (:
   No tietenkin sato kokoajan, ja jouduttii ottaa kuvat sateessa ): En ollu loppu tuolokseen oikee tyytyväinen, koska sateenvarjon varjo vei valoa naamalta yms paskaa... xDD MUTTA, malli oli mitä kaunein ja ihanin niiku aina (; Karkki oli täydellinen malli ja toivon että hän on tyytyväinen kuviin (: Illal ku tultiin pois, äiti vei mut Saloon.
   Menin kaksosten luokse yöks, ja sinne tuli vähän porukkaa! (: Juhlittii päättäreitä ja oli ihana fiilis!! paitti et jos ilma ois ollu parempi ois ollu kiva olla ulkonaki ): Mut muuten ilta oli ihan paras parhaassa porukassa <333 Kiitos kaksosille et pääsin teille ja nii <3 (: Ootte rakkaita!
   Seuraavana aamuna heräsin ku Annika soittaa et mun pitäis olla kolmen vartin päästä Kajalan kentällä ratatyöntekijänä! O: Olin lupautunu sinne ku Annika pakotti joskus ja en tietty muistanu sitä aamulla -.-No ukki tuli hakee mut ja sit menin puol yheks sinne sateeseen nostelee rimoja yms. -.- Koko sen ajan ku oltii siellä se viis tuntii ni sato /: onneks otin sadeasun mukaa. Silti kyl olin iha jäässä!
   Tänään oon työstäny Karkin kuvia vähän lisää ja siistiny puutarhaa. Kävin lenkillä ja kummilassa. Illal isi pyys et lähettäis kattoo Prometheus 3d. No mentii isin ja Sallan kaa kattoo se. Se oli toooosi kriipi mut silti tosi hyvä. jajajjajaja siit tulee kakkososaki! (:
   Huomen en tee mitään vaa rentoudun vaan. (: Nyt illalla on luvas viel huoneen siivousta ja lenkki.
17 päivää -> California here we come!! (; http://www.pismobeach.org/ <- mennään Pismo beachille





ihme et mä ees kehtasin laittaa tän laatusen kuvan tänne /: 














...ja päättäri-illasta (: 

















1 kommentti:

comment!