6/22/2012

Kalifornia 11.6.2012

En saanu ollenkaa unta koko yönä, koska tais jännittää nii paljo xD Kolmelt mul oli herätys ja neljält lähtö. Oltiin tosi aikasessa lentokentällä. Lentokentällä me tavattiin sit meiän suomalainen liideri Anne Aaltonen ja muut kielimatkalaiset suomesta. Seistiin ja jonotettiin heti alkuun jo ihan liikaa.
   Kaheksalta British Airwavesillä lennettiin sitte Lontoon Heathrowille. Mä istuin Sallan ja sit Markuken vieres, johon tutustuttiin sit matkan aikana. Eli lento Lontooseen kesti kolme tuntii ja sit taas oltiin lentokentällä jonottamassa -.- No, onneks sitte päästiin kunnon lentokoneeseen eli American Airwaysiin.
  Istuttii Sallan kaa taas Markuksen vieres ja sit Markuksen kaverin Alpon vieressä. Lento Lontoosta LAXiin kesti siis 10h ja se oli pitkä aika -.- Yritettii epätoivosesti nukkuu, mut ei oikee saanu nukuttukkaa /: No LAXissä sitte saatii matkatavarat ja sit meit odotti taas parin tunnin bussimatka Losista Pismo Beachille. Ajettiin Losin poikki lähellä rantaa. Ne näkymät... ne oli jotain niin upeeta etten voi ees kuvailla!! Mentiin Santa Monican ohi (minkä rannalla suurin osa Losin rantojen  leffoista on kuvattu) ni se oli niiiin hieno paikka! Ja sit Kalifornias on hirveesti vuoria. Tyynivaltameri oli ihan sellanen sininen ja ihana ja sit rannal oli surffaajii ja ne rannat jatku ties kuinka pitkälle! (:
   Muo alko iha itkettää siin bussis ku katoin niit maisemii! Jos jotain haluu kokee ja nähä ni tulkoot Kaliforniaan!!!! Siin vaihees ku ajettiin sit loppumatka ja mä näin viel enemmän paikkoja, päätin et mä en täält kotiin oo lähös!
   Pauldling middle school minne saavuttiin oli täynnä isäntäperheitä. Kaikilla oli kyltit mis luki kaikkee Welcome yms. Meitä odotti 7 vuotias Cassidy, 4 vuotias Logan ja heiän äiti Jeanne. Perhe oli tosi ihana! Niil oli ihan järkyttävän iso auto niiku kaikilla amerikkalaisilla! xD Oltiin kotona vasta 10 aikoihin illalla /: Meil on Sallan kaa yhteinen huone ja tä on ihana! Tää talo on tosi tosi iso ja mä ainaki viihdyn täällä!




nää seuraavat kuvat on huonoja koska ne on otettu bussin ikkunasta

Santa Monica





Malibu




maassa maan tavalla xD

1 kommentti:

  1. omg oon nii kateellinen !! mäki haluun :O

    http://hetaheartyou.blogspot.fi/

    VastaaPoista

comment!