5/06/2012

6.5.2012

Postaan nyt ennenku meen Saarijärvelle, vaik kylmä uskon et se Noora päästää mut koneelle sielä xDD Hope so! S: :DD Perjantaina koulun jälkee menin kaksosten kaa kapelle. Sit menin isin kyydillä möksälle. Tein siellä hommia ja sit ku olin menos ajelee, ni mopon käynnistysjalast oli lähteny ruuvi silleen ettei sitä voinu polkasta -.-
   En päässy sit ajelee, ni luin sitä äikän päättötyön kirjaa ja nyt mul on siit enää jäljel 20sivuu! (: Illal paistoin vaahtokarkkeja grillissä ja sit muute päätettii kaksosten, Viivin ja Tinjan kaa, et me tehää yhessä ysin projekti työ. Se on 28.-30.5 ja sinä aikana ollaa pois koulusta, ni me mennää meiän möksälle! (:
   Tulin möksält aamulla aikasin pois, koska äiti lähti töihin. Loppupäivän mm. kävin Annikan kaa lenkillä, katoin Bavery Hillsin hienostohauvat-leffan, tehtii Jemhin kaa ruokaa, katottii Mitä tuli tehtyä-ohjelma, oon vähä pakannu, jutellu faces jne.. (:
   Tänä aamuna eli, sunnuntaina siis, heräsin 9. Kävin suihkus ja nyt teen viimiset pakkailut ja sit suunta kohti Saarijärveä (:


1 kommentti:

  1. Sain haasteen mun blogiin ja nyt annoin sen saman haasteen sulle!:)

    VastaaPoista

comment!