5/16/2012

16.5.2012

Postaustauko johtuu taas siit ku ei oo yhtää aikaa /:
Ku tulin Saarijärvelt ni seuraavana päivänä lauantai lähettii heti aamusta kiertelee sukulaisilla. Käytiin moikkaamassa mummoa ja sit mentii Somerolle mamman ja papan luokse. Somerolta sit lähettii viel möksäl, mut tultii sielt jo illalla takas.
   Äitienpäivänä mentii laivalla Riskien kaa. Koirat oli kotona, ja Janni kävi hoitamas heitä siellä (: Niko sai koko reissun ajaks Kössin ja se oli meiän paparazzina sielä xD Oltiin sillee piknik risteilyl et ei oltu yötä ollenkaa. Käytiin Maarianhaminassa, joka on Ahvenanmaan "pääkaupunki" ja Maarianhamina EI OLE TANSKASSA xDDD <- tämän opin laiivareissun aikana xD  En ostanu mitää muuta ku karkkii. Osallistuttii kaikki sellaseen musiikkikisaan siel laival, ni sit äiti voitti sen ja isi tuli kolmanneks xDD jajajaja sit syötii buffetissa ja sit olin iha täynnä ja päätin et alan taas laihduttaa!!    Illal ku tultii ni haettii Sandy matkalla ja sit ku pääsin kotii, ni tein viel läksyt ja sit menin nukkumaan. 
   Nyt maanantaina mentii Anniinan kaa Livian valintakokeisiin. Siel kysyttii kaikii kysymyksii, joihin vastaaminen multa meni ihan päin peetä /: ja muutenki en usko et pääsen sinne ): 
                           mökillä sain vihdoin tän luettuu loppuun ja nyt se tutkielma pitäs olla perjantai valmis! /: Tiistai oli treenit jotka kesti 4-6. Harjoteltii esityst varte, joka on sunnuntaina ja sit meil oli battlei. Treenien jälkee menin Sibelius puistoon lukee ruotsin kokeesee joka on keskiviikkona, tai siis oli, koska nyt on keskiviikko xD Ku tulin kotii, lähin viel lenksulle koirien kaa. Nukuin ti-ke yönä 11h!! O: (: 
   Tänää sitte mul ei ollu muutaku fyssaa, koska mul oli ruotsin koe ja sit 12-15 kaikki comeniuslaiset mentii Golf-kentälle päättäreihin. Golffattii ja sit lopussa opettajat tilas meil kaikille banana splitit! O: sit saatii sellaset taulutki vielä!!! Ja mähän oon maanantaist asti ollu herkkulakos, mut nyt mut pakotettii syömää se jätskiannos -.- Illal sit ku pääsin kotiin, ni koko loppu illan vaan juoksin, lenkkeilin, pyöräilun ja venyttelin, ja ja nyt oon varma et kulutin koko jätski annoksen xDD ja ääää tajusin ettei kukaa jaksa näin pitkää postausta  lukee!! -.- 


                           Sain tän valmiiks mökillä ja nyt se tutkielma pitäis olla valmis perjantai /:    
Ostin äitille Sallan kaa puoliks lahjaks sellasen korutelineen ja sit ostin Jyväskylästä sellaset korvikset sit askarreiltii Jemin ja Sallan kaa äiteillemme kortit. Tein sit tälläsen jutskan viel siihe korttiin:

Laivalta...

ja Annika älä nyt oo ilonpilaaja ja pakota muo ottaa näit kuvii pois, koska oot just söpö nois!


sen siit saa Niko ku toimii paparazzina

kynsien lakkaaminen voi olla vähän liianki hauskaa jos kohteina ovat Sanni ja Annika xD 



naura nyt vähä xD 

mulki tollanen iho kiitos!




muahhahahahhahhaha nii muute unohin sanoo et ostin kynsilakan laivalt xD

teinipeili xD

lissu xD 







ja sit on taas vähä hauskaa xD 





tarkennus Niko? :D




likaset ikkunat /: 



2 kommenttia:

  1. näin nyt vast nää kuvat, en oo näköjään lukenu piitkään aikaan! :D oli kyllä eihan hyviä kuvia, ei tartte ottaa pois :)
    toi meijän yhteiskuva taivast vasten on ihan paras (saa laittaa faceen) ;)

    VastaaPoista
  2. mä oon sanaton! xDD O: en ois uskonu et sanot tollee xD ja kyl mä jotenki ittekki ihmettelin et kui et ooo mitää sanonu näist kuvist :D

    VastaaPoista

comment!