5/03/2012

3.5.2012

Keskiviikkona koulun jälkeen oli comenius. Käpy piti meil kerran (: Sit menin 4 bussilla kotiin. Lähin lenkille ja illalla Sallan kaa alettii täyttää EF:n isäntäperhe hakemuksia. Saatiin Ef:ltä laskun mukana tunnukset MyEf palveluun, mist saadaan nähä kaikki muut jotka lähtee kans Kaliforniaan. (:
   Illal juttelin viel Nooran kanssa, joka on oikeest tosi mukava ja samanlainen ihminen ku mä! O: (: Ootan niin innolla et pääsen sunnuntaina Saarijärvelle! (: Menin nukkumaan vast puol 12! O: Aamul oli hassuu tajuta et nyt on vast torstai, ku oli ollu loma xD Me päästii jo yheltä, koska oltii sillo siellä tanssishowssa ni saatii vapautuksii (: Koulu jälkee menin Eekan kanssa Jyskiin skootterin kaa. Ostin sieltä äitille loistavan äitienpäivä lahjan!! (: Mennään äitienpäivänä Riskien kaa laivalle (:
   Jyskistä mentii Heseen pehmikselle ja sit mä menin Seppälään ja sielt kotiin. Ku pääsin kotiin ni katoin Kill Bill vol 3. Se oli aika tyhmä, raaka ja liioteltu /: Sit olin niii väsyny et menin päikkäreille xD Nukuin 2 ja puol tuntii O: Ku heräsin, lähin Annikan kaa lenkille.

2 kommenttia:

comment!