5/19/2012

19.5.2012

VIIKONLOPPU <3 Vihdoin on se odotettu vkl! (: Ja tänä vkl ei tapahu mitää erikoista (paiti et su on tanssiesitys) ja se on just se pointti! (: Mul on omaa aikaa vaan ja saan vihdoin rentoutuu ilma kokeita (:
   Ukki kävi jyrsimäs puutarhan jo tiistai, mut oon sinnitelly tähä eilisee asti xD Eilen sain sit puolet istutettuuu ja  tänään jatketaan. Torstai illalla tein sitä äikän tutkielmaa puol 2 asti yöllä! O: en ois uskonu et siin menee nii kauan. Eli nukuin 4 ja puol tuntii ja sit aamul oli tiedos viel 1500- juoksu + matikan koe -.-. Päätin sinä iltana et jos mä pe-päiväst selviin, ni selviin mist vaa. xD
   No, sitte loppujen lopuks, 1500-meni suht hyvin, pääsin läpi yms, sit liikan jälkee mul oli 2h- hypäri O: xD No sen ajan käytin matikan kokeesee lukiessa, ku muut meni kapel -.- Sit hypäsin jälkeen oli sit se koe, ja se olis ollu tosi helppo jos ois viel enemmä lukenu (: No, yritin ainaki parhaani.
   Koulu loppus viel 2 aikaa, koska äikästäki oli vapautus! Menin kehen bussilla kotiin. Tajusin, et tä koulu päivä ei ollukkaa yhtään kauhee xD Ja sit viel ku pääsin kotii, ni aloin heti haravoimaan ja laittaa omaa kukkapenkkiäni valmiiks. Sit lähettii äitin kaa Honkkariin hakee orvokkei ja siemenii. Ku pääsin kotii, menin heti laittaa puutarhaa.
   Tänä vuonna laitoin porkkanaa, persiljaa, lehti- ja keräsalaattii, herneitä, ruohosipulii, sitruuna basilikaa, lisää mansikoita ja sit muita kukkasii mm. kirjokierto, kääpiöauringonkukka, pensaskrassi, isosilkkikukka, ranunculus ja sit  niit viimevuotisiis gladiolusteja vaaleenpunasina ja valkoliiloina.  ...ja kaikkii varmaan kiinnosti xD
   Tänään lauantaina heräsin puol 2 ja nyt meen istuttaa loput ja sit vois mennää Pimua moikkaamaan tallille pitkästä aikaa. Illalla meen ehkä möksälle mut en viel tiiä.

                                                                viimevuotinen gladiolus

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!