8/13/2012

13.8.12

Mul oli nimpparit 11.8. Jouduin sit möksälle illalla /: Sain siivousprojektin lauantai illal valmiiks. Salla ja Messariki tuli. Meiän piti kattoo Gossip Girlin ekaa tuottarii, mut sit dvd-laite ei toiminu -.- Messari nero yritti korjata mut eeeei! ARGH! No menin sit suht aikasi nukkumaa ja herätin äidin aikasi aamul.
   Sunnuntai aamul leivottiin äitin kaa kaikkee mahollist, ku illaks olin kutsunu sukulaisii. Annika ja Niko tuli kans. Päätettii sit et otetaa serkku-kuvia xDD Se oli katastrofi ! xD Meil oli vähä liianki hauskaa :D Mut joo reväytin jalkani tosi pahasti ku juoksin itselaukimen takaa aina kuvaan /: Nyt en saa nostettuu toista jalkaa ollenkaa -.-
   Vieraat lähti vast yheksält ja sit mä menin nukkuu jo 10. No en saanu nukuttuu sit aloin kattoo Gossip Girlii, sit yritin taas nukkuu mut en saa nu taaskaa nukuttuu -> katoin toisen jakson Gossip Girlii -> menin nukkuu -> sain unta vast puol 2!! Heräsin aamul aikasi kouluun /: 
   Ootin Tinjaa apsil ja sit se alko... Meil oli iha turha päivä et tutustuttii meiän luokkiin ja sit meiät laitettii leikkii ponileikkii, elefanttileikkii, kurkkuviestii ja pikkukakkosta -.- Ei ollu kivaa xD Mut joo se on pakko sanoo et oon tyytyväinen meiän luokkaan! (: 
   Koulun jälkee näin Mintsuu <3 Ja tutustuin Mintsun kaveriin Kikkaan. Mentii kiinalaiseen syömään ja siit jokirantaan istumaan. Puhuttii kaikest ja mä viisastuin iha hirveesti!! o: xD Ja sitte käytii äitin ja Sallan kaa ostamas kirjoi lukioon. Nyt illalla Jemi tuli käymään nopee ja sit myöhemmi mummo tuli kahville (: 
Päätettii Nikon kaa et otan Nikol uuden proffakuvan facee, mut sit tuli nii kiire ettei ehitty ottaa kauheest /: 
siinä mun fiksuista fiksuin serkku! xD 

 täs näit "serkkukuvia" xD

3 kommenttia:

  1. OH TOI VIKA KUVA (:! i love it. i love all of them. i love u(:

    VastaaPoista
  2. Voi että ootte ihania XDD♥ ja sulla on tosi kivasti noi hiukset noissa kuvissa :3

    VastaaPoista
  3. hhahaha vivs xDD joo toi kuva annetaa mummil ja ukil ku on niitte auto (; ja kiitti Noora ollaa kieltämät aika pölöjä koko suku xDDD ja sain äitilt nimpparilahjaks kihartimen, ni se oli kovassa käytössä heti (: <3

    VastaaPoista

comment!