7/15/2012

Kalifornia vkl

Torstaina tapahtu meiän valmistuminen. Mentiin normaalisti 9 kouluun, paitti et meiän bussi oli TUNNIN myöhässä! o: No kuitenki päästiin sit kouluun selvittelyjen jälkeen. Tehtiin lopputasotesti ja sit kaikki sai noi graduation hatut. 
 tässä meiän opettajat Moniq ja Scott (huomioikaa kuinka söpö mies ope!!) :D


 kaikki suomalaiset kahta lukuunottamatta.



Illalla mentiin Ocean viewin kouluun, jossa grillattiin ja katottiin joka maalta esitys. Suomi vei jälleen! 


 illal mul ja Cassiel oli hauskaa x´D
Perjantai aamuna lähettiin puol 7 pysäkille. Meiän piti jo nyt hyvästellä isäntäperhe, koska nyt mentiin loppuajaks Losiin. Hyvästeleminen oli kauheeta ja kaikki itki )´: 




enne ku mentiin hotelliin, käytiin Dodgerissien pelikentällä.
sit käytiin Baverly Hillsissä, jossa saatiin pari tuntii aikaa käydä kiertelemäs




Illalla mentiin hotellille. Oltiin Tytin ja Mintun kaa samassa huoneessa, neljän tähden hotellissa. Aamulla lähettiin yheksälät DisneyLandiin. En voi kirjottamalla kuvailla millanen paikka se oli, ku en pysty siihen sanoillakaan. Mut siis joo että oli ihan super ihana! Kaikkiin laitteisiin oli kyl vähintään 20min jono, mut oli aina jonon arvosta! 

tä video on sellasest rollercosterista, mis oltiin moneen kertaan. Yks kierros kesti 2.5min! Mun vieres istuu Mira.
'
Illalla sitte katottii ilotulitukset ja vesishow ja oltiin hotellilla vast 1 aikaa yöllä. Kantapäät oli NIIIIN kipeet! Aamulla ne oli muuttunu sinipunasiks ): 
   Lauantaina mentii Universal Studioon! Paikkaan josta kaikki elokuvat on. Siel oli kaikkee aktiviteettii ihmisille ja tollasii näytöksii ja laitteita! 
sit Universal studion kohokohta: Wistera Lane!! Mun lempiohjelman Täydelliset naiset -ohjelman kuvauspaikka! Päästiin sinne kadulle! o: 


maailman coolein nörtti :D
sit oltiin sellases esitykses, mis nähtiin eläinkuuluisuksia mm. Baverly Hillsin hienostohauva, Marley&Me ja Eläintohtori leffoista.






tä on sitte Universal studion teatterista, missä oli EF:n disco. Hyvää musaa ja ruokaa!

sitte vikana aamuna lähettiin aamulla Santa Monicaan. Se on se ranta mikä voi olla tuttu monille, koska siel on kuvattu paljon leffoja.
tä on jo lentokentältä loppuposetus xD ):
Lento kesti 10h Lontooseen. Lontoossa vaihdettiin konetta ja lennettiiin 3h Helsinkiin. Lentokentällä oli vastassa iso täti ja setä, isi ja äiti ja Hippu. Ekana juoksin itkien Hipun luokse ja sit halasin muita x´D (´: <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!