7/16/2012

16.7.2012

Ihan hyvin oon kotiutunut! Mitä nyt ekana yönä nukkusin 16h yöunet ja tokana yönä en saanu unta ollenkaan -.-! Täsä yks päivä oli huippuu, ku Jemi pyys muo lenkille. Sit ku tulin kotii ni Anniina, Eve, Viveka, Viivi, Annika, Salla ja  Messari oli täällä muo oottamassa! Taino noi kolme vikaa tuli myöhemmi eikä jääny yöks mut kuitenki. 
   Oli ihanaa nähä kaverei pitkäst aikaa! 
   Nytte lauantaina menin kaksosten luokse yöksi. Illalla hengattiin Uskelan tähystystornisysteemipaikassa(?) Sp:n, Jonin Viivin ja Jankun kaa. Oli tosi kivaa ehkä vähä liianki kivaa xD! Kiitos ja anteeks viel mun rakkaille kaksosilleni <3 
   Maanantaina sitte menin kampaajalle! Täl kertaa säästösyistä menin Tangleen enkä Merinelliin. Olin 4.5h ja blondit tuli xD Samaltaval et vaaleet päält ja tummat alta, laitan parempii kuvii myöhemmin sit. Perjantaina on koiraleiri ja sillo on luvattu sadetta -.- menee seki pilalle!!! 
   Mut toivon nyt et toi sade loppuis et saisin uusii kuvii otettuu. 



4 kommenttia:

  1. eihän joni ollu ees siel näköalatornil?:D & meillä on ihan nimetki koska ei tost heti tajuu ketä ihmisii tarkotat jos ei tiiä kaikkii sun kaverei:D xd ;)

    VastaaPoista
  2. ei toi siis haittaa mut miettisin vaan!:):D

    VastaaPoista

comment!