7/10/2012

Kalifornia 3.7.2012

Sunnuntai aamulla mentiin Ravinen vesipuistoon uudestaan. Saatiin rantatuolit ku oltii nii ajoissa (: Otin suurimmanosan ajast aurinkoo ja sit lillusin lazy riveris xD 

   Maanantaina oli tunteja 9-16. Illalla oli ihan vapaapäivä. Salla teki ruokaa koko perheelle. Jos halus ni sai mennä koululle kattomaan perheleffaa, mut meist kukaa ei halunnu ni ei menty.
   Tiistai lähettiin busseilla Santa Barbaraan. Sinne ajo noin tunnin. Perillä meille sanottii et saadaa 5.5h aikaa et saadaan mennä shoppailemaan, syömään ja rantaan. Mentiin eka kaiki suomalaiset yhessä shoppailemaan State streetille. Sit ylipuhusin Sallan sillee et mentii kaksistaan. Shoppailtiin, mentii syömää ja sit Santa Barbaran rannalle. 
  
tässä meiän luokan fiksut suomalaiset <3 xD 

Keskiviikkona oli sit 4th of july. Amerikkalaisten itsenäisyyspäivä. Aamulla mentiin kattomaan sellast kuuluisaa paraatia.
sit paraatin jälkeen haettiin kaupasta ruokaa, otettiin Eric mukaan ja suunnattiin puistoon...
Siel puistos oli tuhansia ihmisiä! Jeannen kaverit oli meiän mukana. Lähettii Sallan kaa sit kiipeemää sellasel lähettyvil oleval vuorelle ajankuluks...





...no sen jälkee sitte ku epäonnistuttiin puuhun kiipeemisessä, mentiin takasi puistoon, minne tuli DJ ja paljon ihmisii tanssimaan. 


sitte illalla palolaitos ampu raketteja sillee et puistolaiset näki (: ne oli upeita!! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!