5/01/2013

1.5.13

Viikonloppu meni töitä tehdessä. :) Sunnuntaina oltiin kattomassa äidin kaa Swivelin tanssishow niiku joka vuos. :) Niko ja Salla oli siel esiintymäs ni otin kuvii, joka ei oikee onnistunu huonon paikan takii ):
   Pitkäveteinen maanantai meni hitaasti, ku odotti vaa lomaa!! :) Tiistaina Viktor lähti, ni mul ei ollu kouluuu :) Viktor missas nyt kyl hyvät pippalot ku lähti jo tiistai päiväl. Illal ois ollu mont vaihtoehtoo mihi mennä viettää Vappuu ;D Mä, Kamilla ja 30 muuta vietettiin se Sannin mökillä. :)
     Tiistai oli yks niist päivist ku KAIKKI sujuu hyvin! :) Kaikki kääntys parhain päin ja kokoaja tuli positiivisii yllätyksii! No, illal kyl vähä oli kaikkee pient, mut YOLO! Tänään, eli keskiviikkona lähettiin möksälle. Tiistain onnen päivä ei sit jatkunukkaa enää tänää ku mm. mopo meni rikki, läksyt on tekemät ja mun kädet melkee meni kuolioo x'D joo siis kävin tänää vähä surffailemas meiä 2 asteises järves surffilaudal  x''D
     Tänää oli muuten kyl tosi kiva päivä, ku katoin säätiedotet, ni tä viikko on kokonaa aurinkoo aurinkoo ja aurinkoo ;) Nyt tekeen läksyi ja siivoo huonet :)
 Klara vappen, bara vatten! ;D

mun murunen <3

I still believe in your eyes
I just don't care what you've done in your life
Baby, I'll always be here by your side
Don't leave me waiting too long, please come by
And I'll fly with you!

ostin tiistaina kreppiraudan, ja rakastuin siihe <3 taidan krepata hiukset huomennaki kouluu ;D
xoxo Sanni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!