9/10/2012

10.9

Kohta koeviikko! Ihana vkl takana! (: viime viikolla oltiin eläinlääkäris koirien kaa ja ku Hippu on ontunu pari päivää. Selvis tänään toisella kerralla ku mentii lääkäril et Hipun polvilumpio menee vähän välii poispakoiltaan! o: ): Ja nyt vauva joutuu leikkaukseen maanantaina! o: /: VITTU!
    Enne ku sain ton tietää kaikki oli hyvin... Kitaratunnit alko ja meil on ihan sairaan hauska ope!! xD Sit jooga piti olla mut en menny ku tuli kauhee tilanne amikses ja sit huomenki pitäs olla mut mul on paikat nii kipeet et pysytyn just ja just kävelee /: sunnuntai oli siis hiphop.
   Vkl: na olin luvallisesti pitämässä hauskaa! Eli mentii pe illal  Eekan kaa meiltä Saloon skootteril ja sit siel oltii Aatun, Rikun ja Allun kaa. Yöl mentii Ylhäisiin. Aamul 4 aikaa ku herättii oli niin kylmä et otettii taxi subil ja käytii siel syömäs. Sit ajettiin jäätävän kylmäl ilmal kotii.
   Lauantaina pyöräilin eka Tinjal. Sit illal mentii Emännän kyydil Saloo. Hengattii torilaval ihmisten kaa ja sit mm. käytiin ruusupuskassa, syötii tori grillil, hukattiin Heikura, haettiin Heikuran känny joltai turkkilaiselt ja pidettii hauskaa (mä ainaki pidin) isi käski mut alunperin 22 kotiin, mut sitku Allu, Riku ja Tinja vähä jutteli hänel ni sit sain luvan mennä Tinjan luo yöks xDD (;
   Aamul 10 aikaa lähettii Tinjan kaa kävelee Inkereelt Hähkänäl ku luvattii isil et ollaa 10 koton xD Oltii TASAN 10 koton ! xD Sit oltii meillä ja laitettii kynnet ja räjäytettii meiä talo musalla xd sit muistin et hitto, mul on 13 hiphop! ja niin tinja alotti hiphopin mun kaa xD Ope on paras ja ryhmä on pieni eli täydellistä! (: Tänään olin kans hiphopis Tinjan kaa ja paikat tuli entist kipeemmäks, ku tehään liikaa lihaskuntoo ):
   Jemi oli kans meil ja meil oli pitkäst aikaa Jemi-Sanni päivä (:  http://js-friendsforever.blogspot.fi/ tuolla enemmän. <3

täs on pari kännyl otettuu kuvaa vkl:sta (:




 

2 kommenttia:

  1. Ooks siel salon dance centerin hiphopis?? Onks kivaa :o ?!

    VastaaPoista
  2. oon ja siel on iha vitun kivaa!! :D meil on tosi pieni ryhmä ja se ope on ihana xDD tykkään tosi paljon (:

    VastaaPoista

comment!