5/10/2014

The Best Mom in the world!

To the most important person

in my life, 

my Mom

 11.5.2014



Kaikilla lapsilla on velvollisuus kutsua äitejään äitienpäivänä "maailman parhaaksi äidiksi". Mä en koe sitä velvollisuutena, mulle se todella merkitsee paljon ja mä oikeesti tarkotan sitä! 


Kaikilla lapsilla on myös velvollisuus kertoa kuinka täydellinen äiti ja perhe heiltä löytyy. Mulle tämäkään ei ole velvollisuus, vaan asia jonka voin vilpittömästi sanoa suoraan sydämestä!




Etsinnöistä huolimatta en löytäny tähän yhtään sopivaa Juha Tapion biisiä. Tiedät et musiikki on mulle tärkeää, joten laitan tähän nyt biisin, joka on mulle tosi tärkeä, niinkuin säkin <3

Tässä sulle ajatuksia <3 ...
Mun tuuri ei aina oo kauheen kehuttava ollu,  mut yhes asias on käyny ihan helvetinmoinen onni! Synnyin meinaa just tähän perheeseen, just tälle äidille <3  
Tyttärenä oon aina korostanut teille sitä, että olen todella kiitollinen kaikesta mitä oon saanut! Ymmärrystä, luottamusta, omakotitalon, ison pihan, oman koiran, ulkomaan matkoja, itsenäisyyttä, kameroita, kukkia ja ennen kaikkea teiät. Mä arvostan tätä kaikkea ja haluan teiän tietävän sen! 
Mun kasvatuksessa sulla on onneksi aina ollu apua.
Tän ikäsenä rakkautta osotetaan ihan eri tavalla ku taaperona. Enää ei niin usein sitä ääneen sanota, mut kyl sä voit aina olla varma siitä, et mä rakastan suo! 
Vaikka tätä päivää ei ehkä kaikkein mieluisimmalla tavalla aina vietetäkkään (syömään ravintolaan 50e annos, mis on 5cm pihvi, liraus kastiketta ja rucolan lehti päällä) ni mun puolesta äitienpäivää voidaan viettää joka päivä!
Kauhukakaroista kasvoi loppujen lopuksi kunnon kansalaisia, kyllä sä jotain teit oikein ;) 
Oon pahoillani kaikista kiukuttelupäivistä, itku-potku-kohtaukista, rumista sanoista, valehteluista ja vääristä valinnoista. Toivottavasti ajattelet positiivisesti samalla tavalla kuin mäkin: "Virheistä oppii, jokainen tunnettu ihminen, jokainen koettu hetki, jokainen kävelty tie ja jokainen kuultu sana opettaa. Jokainen tekee virheitä, se kuuluu elämään"
Kuten leffamaun perusteella tiedätkin, mä oon muuten aika kylmä ihminen, mut tytär-äiti rakkauden suhteen oon kuin toinen ihminen. Voin tunnustaa että ei Hippu ollu se ketä mä Kalifornia reissussa ja rippileirillä eniten ikävöin, se olit sinä.
En haluis kuuluu mihinkään muuhun perheeseen kuin omaan! <3 Tä on toiminut 18vuotta ja tulee aina toimimaankin. Elämässä en oo koskaan joutunut kedehtimaan muiden perheitä tai vanhempia, kyllä oma menee aina muiden edelle!
Kenenkään en oo kuullu susta pahaa puhuvan, samoin kukaan ei oo kuullu mun puhuvan susta pahaa! Mä en KOSKAAN hauku suo, en KOSKAAN nimittele tai ajattele et olisit epäonnistunu. Muista se!
Mä oon periny sulta paljon mielenkiinnonkohteita ja taitoja, joista oon hyötyny paljon, kitti! ;)
Oot yks niist harvoist äideist, joiden muksut mielellään puhuu äidistään ja ottaa hänt mukaan tekemisiinsä. Vaik joskus niin luuletki, mä en häpeä suo!
Meiän perhe on tasapainonen, kun löytyy perfektionistia, löytyy rellestelijää, sosiaalista, epäsosiaalista järjestelmällistä ja rentoa tyyppiä joka menoon!
Oot tehny monta viisasta päätöstä elämässäs ja valinnu oikeen polun. Yks niistä on se et nait tän miehen ja oot hänen kaa onnellisest yhessä edelleen. Saan olla onnellinen siitä, että toisinku monen muun, mun vanhemmat on yhessä ja meiän perhe ja suku on kokonainen <3 
Jos nää kaks tyttöö osais puhuu, must tuntuu et heil ois aikalailla samanlaista sanottavaa kun mullakin :)
Sen lisäks et oot mun äiti, mun tuki ja turva, mun auttaja, kasvattaja ja esimerkki, oot myös "kakkos äiti" mun monelle kaverille. Kamilla on aina ollut meiän perheen kolmas tytär. Oot tehny tosi paljon meiän eteen ja nähnyt vaivaa. Me arvostetaan sitä ja musta on tosi kiva et Kamilla on otettu meiän perheeseen avosylin vastaan!

Laitoin tän sun soittoääneksi mun ja Sallan kohdalla, koska nää sanat on ihanat!

"You tucked me in, turned out the light
Kept me safe and sound at night
Little girls depend on things like that
Brushed my teeth and combed my hair
Had to drive me everywhere
You were always there when I looked back
You had to do it all alone!
Make a living, make a home
Must have been as hard as it could be
And when I couldn't sleep at night
Scared things wouldn't turn out right
You would hold my hand and sing to me:
Caterpillar in the tree
How you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream
Wish you may and wish you might
Don't you worry, hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away
Got your wings now you can't stay
Take those dreams and make them all come true"

Kohta on sunki molemmat perhosentoukat muuttaneet omilleen toteuttamaan unelmiaan.

Jokaisella sanalla mitä sanot, jokaisella teolla mitä teet, ajattelet aina muita ja pyrit tekemään hyvää. Mä kyllä huomaan sen! Itse haluisin sen muilta kuulla niin sanoilla kuin teoillakin. Mä en varmasti ole ainut, joka huomaa sun hyvyytes ihmisenä. Olet ihan super! <3 
Sun kanssa reissaaminen on aina yhtä hauskaa! Toivottavasti olet itekkin nauttinut ja tykännyt, kaikesta huolimatta (kävelevänä lompakkona oleminen, mun pillin mukaan meneminen, matkajärjestelyiden tekeminen). 
Varsinkin lukiossa, mulle on kehittynyt se sama ajatustapa mikä sullakin on. Kaikki muut aina itsensä edelle! Ajattelet ihmisistä aina hyvää, haluut muille vaan parasta ja pyrit olemaan reilu ja tasa-arvonen. Puolueettomuus on myös asia, jonka olen sulta oppinut. Kaikki suuremmat draamat ja syytökset pystyy välttämään helposti empatian avulla. 
Tä on mun ja äidin inside juttu ;) 
Mä en ostanu sulle Guessin kelloa, Chanelin tuoksua, Porschea enkä lomamatkaa, koska tiiän et kaikkein eniten sä arvostat tän tyyppistä lahjaa. Tiedät kuinka tärkee tää blogi on mulle, kuka tahansa ei täällä omistuspostausta saa. Sä jos joku tämän ansaitsit, hyvää äitienpäivää, olet todella tärkeä! 11.5.2014!

Kaikkeista parhaimmalle äiskälle!

Love ya mom! <3 

1 kommentti:

comment!