5/22/2014

Summer - I'm ready for you!

Viikko kesälomaan! Virosta oli kiva palata helteiseen Suomeen. Tänäänki otin aurinkoo aamusta asti ja ehtisin polttaa selkäniki xD Ens lauantaina juhlistetaan sit koulutuntien päättymistä piknikillä niiku viime vuonnakin. 2013 kesänalku <- viime kesän alkuki oli jotenki niin täydellinen ja must tuntuu et tän kesän vielä parempi! :)
     Dance centerin tanssiesitykset oli ma ja ti. Valitettavast ei oo yhtään kuvii mut voin sanoo et oli ihan perfectoo! (y) Multa oli tyyliin koko suku tullu kattomaan, kiitos heille <3 Rakastan hiphoppii ihan älyttömästi ja oon iha sad ku tä kausi on taas loppu ;( meil oli ihan parhaat opettajat ja paras koreografia! Uuden tanssikauden puolesta toivon et ois jo syksy!
    Niin! Ja twiittaajien puolesta piti nyt vielä muistuttaa et kun me suomalaiset niin huonosti tota Twitteriä käytetään, niin te harvat jotka sitä käytätte, ottakee yhteyttä! Mulle Twitter on nykyään iha arkipäivää ja jokapäivästä touhua. twitter/sancanis


Täs vielä kertomukset vikoista Viro reissun päivistä: (klikkaa kuvat suuremmiksi)
TORSTAI
 Aamulla lähettiin bussilla yliopisto kaupunkiin, Tartuun. Sightseeing alkokin ammattikorkeakoulusta, jossa saatiin hyvää kokkipuolen opiskelijoiden tekemää ruokaa! Koulu kierroksen jälkeen saatiin vähän shoppailu aikaa. Ostin paidan, jätskii ja kengät :)

 Tartu on tosi kaunis kaupunki, siel oli kiva kävellä! Saatiin ryhmittäin kartat, jotka vei pisteiden kautta A le Coq:n tehtaalle.



Tehtaalle oli aika pitkä matka, mut se oli ehdottomasti näkemisen arvoinen!





Lopussa oli sitten se paras osuus, elikkäs tehtaan oma baari. Kaikki sai itse hakea mitä tykkäs ilmaseks! :P
Tehdas kierroksen jälkeen käveltiin vielä ravintolaan syömään, siellä oli ehottomasti parasta ruokaa koko reissun aikana! Paikalliset nuoret pyys meit taas heiän kaa illal. :P Opettajil oli omia menoja vikaks illaks, ni saatiin mennä oman mielen mukaan. Kun ravintola-annokset oli syöty, oltiin vielä vähän aikaa shoppailemassa ja sit valmistauduttiin grillibileisiin :)


 Voittaja tunne! Oltiin iiihan rätti väsyneitä, ja oltiin koko päivä ootettu et päästään yhessä pitämää hauskaa! :)


PERJANTAI
Aamulla aikanen herätys, hyvästit virolaisille ja matka kohti Suomea! Mentiin bussilla Tallinnaan, shoppailtiin siellä taas hetken ja sit päästiinki jo laivaan. Vaikka uudet tuttavuudet pitiki jättää Viron puolelle, oli silti ihanaa päästä kotiin! <3 

Perjantai matkustuksen jälkeen jaksoin viel Kamillan kaa mennä Kristjanin synttäreille Oskarinkadul. 

Lauantaina oli Viikinkipäätös eli Vilppaan koriskauden päätösjuhlat Työväentalolla. Mä olin kuskina selvinpäin, mut oli silti tosi viihtysää :D 12 ku muut lähti baariin, mentiin Kamillan, Roksun, Danielin ja Kimmon kaa meille kattomaan leffaa. No yhtäkkii sit tajusin et kello on jo 3 yöllä ja et mul on seuraavana päivänä kenraalitreenit 10.30 aamulla! 
söpöläiset Saara ja Marko :3 
summergirl <3 

Mä innostuin taas tekemään käsikorui kesäks, vaikee arvata mikä noist on Kampul ;D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!