6/29/2013

29.6.13

Syy, etten oo päässy postaamaan, on se, et mun koneessa oli 40 viirusta ja nyt se on ollu läppärilääkärillä ): Nyt oon onneks saanu sen takas upo uutena :) (y). Vaihteeks mun lumia ei lataudu, eli se on paskana... jos nyt oikeen ymmärsin ni isi hankkii mul uuden kapulan maanantaina tai jtn.. /:
    Juhannusta ennen tehtiin Kamillan ja äidin kaa reissu Lapilaan (Kiikalaan) äidin lapsuuden maatilalle :) Käytiin myös Somerolla murtautumas mamman ja papan asuntoon, ku haettiin vähä materiaalii heiän yllätyst varten ;) Juhannus tuli tosiaan siis vietettyy mökillä Kamillan, Nikon ja muiden sukulaisten kaa :) Seuraavana päivänä vietettiin äidin vanhempien eli mun mamman ja papan 50-vuotishääpäivää vähä isommal porukal :)
    Viime viikol oltiin Hipun kaa muutamayö Sallan ja Messarin kämpillä. :) Yks päivä olin heiä kaa Tupurin Namilas, sillee et se oli suljettu ja vaan me kolme oltii siel xD Namila on siis Messarin porukoitten omistama :) Sain siel jalkahoidon niilt ihme näykkijä kaloilt ja hieronnan hierontatuolis. Katottii leffaa jätti screenilt, hypittii tramboliinil ja pomppulinnois, ryömittii liukumäis, ammuttii ilma-aseil ja syötii uppopaistettui ranskiksii ja muit herkkui sielt xDDDD Oli kyl harvinaisen hauskaa :D
    Torstaina oltiin Kamillan kaa kattomas Cheekiä ja MG:tä Salon torilla :) Tänään, eli lauantain Kamilla tulee meil yöks ja me keksitää jtn kivaa :) (y)
äidiltä uudet kengät, jotka on ostettu, aivan oikein.. SOMEROLTA! :D 

emmä normaalist kuvaa rintsikoi mut nyt oli pakko ku nii pirteet värit :3 


The lipunnostajat :) 
sori rakas, oli pakko laittaaa tää sun juhannusposetus tänne ;) <3 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!