9/22/2014

long time no see

Kiirettä on piisannu, eikä postaamiseen löydy enää intoa, kun ei sitä kameraa tosissaan ole. ;( Kouluarkea motivoi tulevan interrail matkan suunnittelu ! Oon jo muutaman kuukauden keräilly rahastoa ensi kesää varten ja nyt askartelin sellasen "rahapossun" mis on motivoivia kuvia  mahdollisista matkustuskohteista :)

    Kirjotukset on nyt syksyn osalta ohi! Ruotsin kuuntelu ja kirjallinen oli kuulemma historian vaikeimpia et niistä en osaa sanoo vielä mitään. Terveystieto oli helppo, mut valitettavast tietoa näytti löytyvän vähän liianki paljon, aika meinaan loppu vähän kesken :/ No, ihan hyvillä fiilinkeillä nyt vaan eteenpäin kohti kevään kirjotuksia.
     Huvitusta, rentoutumista, juhlimista ja hauskuutta on riittänyt viikonloppuihin, joita kaiken lukemisen ja kiireen keskellä on oppinu arvostamaa ihan eri tavalla! Alex kutsus mut ja Kamillan häne 21v syndeille Helsingin club Tigeriin vippeinä! Oli ihan älyttömän hauskaa ja ihana porukka! Aloteltiin ja yövyttiin Pauliinan siskon, Sallan kämpillä. :) Mökillä oli venetsialaiset samaan aikaan ni ehdittiin Kamillan kaa käydä sielläkin moikkaamassa enne ku ajettiin Hesaan :D
    Tänä vklp:na alko harkkapelit! Uus kausi, uudet tanssijat ja uudet tanssit <3 Pelejä oli pe la ja su, joten lihaksetki on kyl nyt siinä kunnos et on tullu ainaki tanssittuu ja seistyy D: Valitettavast osa tanssijoist oli kipeinä tai töissä ni ei päästy vetämään koko porukan voimin :( Annika sai yleisöstä otettuu hyviä kuvia ja videoita though!
    Kummilan väeltä saatu lahjakortti kuumakivihierontaan tuli käytettyä sopivasti keskellä kirjotus urakkaa. Oli tarpeessa! Töitä riittäis, mut en oo kirjotusten takia ottanu kauheesti hommia vastaan. Onneks yksityisyrittäjän on helppo suhteuttaa ja priorisoida koulu, vapaa-aika ja työ! ;).
     Huomenna alkaa toinen jakso, onneks takana on ihana, kaveritäyteinen viikonloppu! Vietettiin railakkaasti (lievä sana) syksyn kirjotusten loppumista heela weekend! :D
Oltiin serkkujen mökillä Petussa. Hanilla on jonkin asteen ukkoskammo, ni hän vietti mökkeily iltansa mun hupparin sisällä xD kaupunkikoira sanon minä!

Koulun abi toimikunta oli panostanut järjestämällä abeille viidakkoaiheisen päivän. Oli tosi kiva ku saatiin otettuu myös yhteiskuva! :)

Nää kuvat on nyt sielt Hesasta Alexin synttäreiltä...
 (c) Tigerin kuvaaja
synttärisankari :)



                    ^
<  Näistä kuvista ei puhuta. >



Kamilla, Tutteri, Napsu ja mä ollaan lenkkeilty Tupurissa ja
käytiin skeittauttamassa Hippu pitkästä aikaa xD 

Tutterilla oli 16.9 9v synttärit <3
Ärsytykseni lamauttamiseksi oli pakko ostaa tääkin paita!
H&M on alkanu myydä näit collegei ja nyt monil on sellanen. Ärsyttävää siit tekee se, ettei ne monet tiedä mitä se tarkottaa :D! 

Tästä viikonlopusta mulla on vaan pari kuvaa, jotka kertoo kyl aika paljon ! Oltiin kaveriporukan kanssa la illalla meillä juhlimassa syksyn kirjotusten loppumista ja sit lähettiin Ipanemaan. Oikeella mun kauan suunniteltu vesimeloni booli :P

Viking Babes cheerleaders Salo (c) Annika Fagerstöm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!