4/27/2014

RIP Kössi

Rest in peace! Paljon koettiin yhdessä, ikimuistosia hetkiä, mitä erikoisimmissa olosuihteissa, mitä oudoimmissa paikoissa, kaksistaan, kavereiden kaa, kaikkien kaa, yksin! Nyt kolmen vuoden, seittemän kuukauden ja 16 päivän vanhana hän poistui keskuudestaamme, kauan eläköön hänen muistonsa! Hyvästi rakas kamerani, Kössi <3 ;(
yhteiskuva with Kössi 
Noniin elikkäs mun kamera valitettavasti meni rikki, lopetti toimintansa iha yhtäkkii, joten täs postaukses ja todennäkösesti jatkossakin postattavissa teksteissä on kännyllä ja tabletilla otettuja kuvia  :/
     Nonii nyt on sit iha hirveest selitettävää, koska paljon on tapahtunu ! xD Ensinnäkin, pyöräkelit on alkanu ni enköhän mä nyt oo sit autokortist huolimat ollu jokapäivä Jopol Salos :D

Kuvii ja selityksii sit vaa... xD
no Kamppu tietty ollu meil ain kyläilemäs, värjäsin sen hiukset!

Saana, Vilma, Kamilla, Pinja ja Eetu oli meil pelailemas pari vklp sitte.
Sotamaalaukset ja menoks!


Nää kuvat on nyt sit sielt Army Goes Salo - opiskelija bileist, jotka Kristjanin luokka järjesti :)
tehtävälapus oli vaihtoehtona käydä kirkossa, ni me käytiin sit kuokkimas jumalanpalveluksessa xD 

Näin pääsisäisen kunniaks uuden lempinimen saanut Pupu on aina mun kyydis ku vaan mahollista :) pääsiäisenäki käytiin piuhalla.
Pääsisäisen vietin möksällä perheen kaa, ja lauantaina mentiin Roksun kaa Hesaan seikkailemaan xD ! Mä ajoin ekaa kertaa autoo Hesan keskustas eikä kyl muute jää vikaks kerraks! xD Roksu vei mut torniin drinksul, oli pikkase coolit maisemat :P Sit lähettiin baarikierroksel ja mä näin vihdoin Roksun veljen ja häne kaverit :)
Hähkänän jokiranta, suosittelen!
Vihdoin oli aikaa ottaa Kanan roskahaaste vastaan! Moni väärässä oleva suomalainen valittaa ja väittää et koirat paskoo joka paikkaan, mut totuus on se, et ihmiset roskaa 1000 kertaa enemmän ku koirat! 

Roksuki vähä autto värjäämises xD toinen kuva perjantain piuhalt with Kams, Salla, Roksu ja Hani  



Eekan kaa oltiin kans piuhailemas ja vaihtamas kuulumisii :) 

Eilen Paula, Saara ja Kams oli viettämäs peli-iltaa meil, oli kyl harvinaisen hauskaa x''DDDDD


2 kommenttia:

  1. Hiukka pelästyin ku teksti alko et rest in peace enkä saanu selvää mitä oli tapahtunu ku luin vaa paniikis sanoi sielt sun täält :D Oliks siel army goes -bileis hauskaa? Hieno tapahtuma?

    VastaaPoista
  2. hahahaaahhaha et ollu ainoo! :D Oli se tosi kiva! siel oli sellane tehtävä lappu mist piti suorittaa kaikkee ja sit kuvata tai videoida ne :D siel Rikalas oli loppujelopuks aika tylsää, mut muute oli iha jees :)

    VastaaPoista

comment!