2/15/2014

Life is what you make it

Nyt on syytä juhlii ku on niin paljo kaikkee ihanaa tapahtunut ja tapahtumas! ;)  Bileitä, lomaa, synttäreitä, ystäväpäivä, wanhojen päivä, penkkarit, chilli-iltoja perheen kaa ja omat syndet! :) mikkää ei voi nyt lannistaa muo! mulle se 18 ei oo pelkkä numero vaan merkkaa tosi paljon ja kuten oonki jo sanonu, mul on suuret suunnitelmat tiistail ;)
    Ja mitäs nyt viime viikonlopuist vois sanoo, no bileitä bileiden jälkeen :D Pauliina järkkäs kivat synttäribileet (ja jatkot ;)) viime vklp, ja olin myös Sallal ja Kristjanil yöt. Koeviikko meni nopeesti ku oli oikeesti tehny tosi paljon töitä kurssien eteen! Elikkäs koulumotivaatioki on kohillaan ;)
    Eilen oli sit wanhojen päivä. Mun päivä alko puol 6 herätyksel, jonka jälkeen lähettiin Niinan luokse kampauksen tekoon ja siit Sallal meikattavaksi. Äiti toimi koko päivän meiän kuskina / palvelijana <3 Käytiin moikkaamassa kavereita, serkkuja, työkavereita, sukulaisia ja sisaria ja sit oltiin Rikalas syömässä. Iltanäytös meni kohtalaisesti ja se riittää! mulle pääasia oli et meil oli hauskaa! :P Wanhojen jatkot vietettiin Kaivolan urheilutalolla 100:n muun bilettäjän kanssa :)
    Pelikausi on ollu kiireinen ja nyt Vilppaal on ollu kotipelei joka viikko! :O ei se toisaalt muo haittaa, kyl sitä vieläkin tykkää peleis käydä tanssimas ja huutamas :D Hiphopissakin ehin nyt käydä paremmin ku päivä siirtys tiistaiks :) Nyt pitkäl lenkil ja ilta sit meneeki varmaan Putouksen parissa :)

en tiä kui tä Blogger muuttaa kaik Tutterin kuvat tällasiks :( täs on linkki ni näkee kuvan parempana: kuva

Pauliinan synttäreiltä...



kuvii peleistä (c) Annika Fagerström

ukin 75v synttäreiltä...
lahjaks läppäri :D nyt alkaa sit käyttö-opetus koulu :D

wanhojen päivä...


pitkän etsimisen jälkeen löydettiin Nikoki Moisiost :D
kävin yllättämässä mummon sairaalassa, oli tosi täpinöissään :) 




6 kommenttia:

  1. Oi ku ootte kauniita kamillan kans nois wanhojen tanssien mekois :) noit mekot on upeet :)

    VastaaPoista
  2. Oi ko ootte nättei ! <3 :* Sie erityisesti tossa missä oot mummos kanssa ! Ihanat !

    VastaaPoista
  3. oho meni anonyyminä xd no kaiket tiijet ketä oon xd

    VastaaPoista
  4. ps. vaihas ikäs toho oikeesee laitaa ;)

    VastaaPoista

comment!