9/15/2013

15.9.13

Ei tuu mitään kertomisen arvosta mieleen PAITSI viikonloput!! ;D Täs on nyt jo kaks kolme viikonloppuu hurahtanu sillee vähä villeimmis merkeis :D ! Viime torstai vietin kivan illan Eetun kaa, ku hää mokoma täytti 17!!!! :D Oltiin leffas, syömäs ja shoppailemas Turusa :) Oltiin kattomas The Millers leffa joka oli ihan ÄLYTTÖMÄN HYVÄ! :D suosittelen lämpimäst!
    Viime viikonloppu meni Kisko bileissä ja itseasias Rikalas :D mä JOTENKIN onnistuin pääsemään Rikalaan ni siel sit chillasin Sallan, Kristjanin ja näitte kaa :) Rikalan jälkee mentii jatkoil Mirol ja Mirolt viel Sallan kämpil :) Oli toosi kiva ilta! (y)
    Noh, sitten, tämä viikonloppu alko sillä lailla et perjantai aamuna mul oli matikan koe ja loppu päivä vapaa. Illemmalla mentiin Kamillan kaa toril hengaa, ja Pauliina oli messissä :) Jesse oli meiän kuski ja me vaa piuhailtii ja morotettii kaikkii :) Lauantaina olin lupautunu Kamillan porukoitten avustajaks heiä sukujuhliin ! Siellä sitte autettiin Kampun kaa ja puol kympin aikoihi Pauliina haki meiät sielt ja sit lähettiin Vaskion metsästysmajalle bilettään! ;)
Eveliina Korkeamäki tuli Espanjast takas ni Anniina piti hänel yllätysjuhlat! <3 Oli ihanaa nähä Evee pitkäst aikaa! :)
    Kyl nyt pitäs kaiken tän bilettämisen jälkee jaksaa lukee kokeisiin (y)
 
tässä tää syndesankari joka ei oikee viihdy kameran tuolla puolen ;D 
sitte vähä torifiilistelyi... ;)
Pauliina ja Kamilla <3 
tästä kuvasta ei puhuta.
... eikä tästä khihihihiiihi ;) 

"Mä on oon normaali, VAMMANEN!" ;D 

sukujuhlistaki muutamakuva :) ...
Halla ja Kamilla :) 
metsästysmajalta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!