pages

4/15/2019

Blossom my blossom, the spring begins

Quite a spring ! This is the best time to get a hold on yourself with all undone tasks, projects & goals. - at least for me!

Mahtava kevät ! Loistavaa aikaa saada nurkassa lojuvat rästihommat tehtyä, ottaa itseään niskasta kiinni & saavuttaa pitkäaikaisia tavoitteita. - ainakin minulle!

The opening day of my friend's new bar - restaurant Picante  The place is in Perniö about 30minutes from Salo center. I hope all the best for their business!

Frendini ravintola-baarin avajaiset. Perniön keskustaan avattiin Bar Picante, jossa Henkka & Soppa kokkaavat herkullisia grilli annoksia. Alkoholilupien tullessa myös tietysti laajempi juotavavalikoima. Onnea & menestystä uuteen bisnekseen! 




Little snacks, tex mex goodies & vegetarian options!
Pieniä sekä isoja snäkkejä, tex mex herkkuja & kasvisruoka vaihtoehtoja! 

My great great grand mother would have turned 100 years this month. For her memory we gathered a few generations to bake her specialties Karelian pies. She was the master of these traditional Finnish rice paddies. RIP

Edesmennyt iso iso äitini olisi täyttänyt 100 vuotta tässä kuussa. Hänen muistoa kunnittaen kokosimme muutaman sukupolven karjalanpiirakka talkoisiin. Mummo oli mestari näiden suomalaisten herkkujen valmistamisessa! RIP



Bhanchha Ghar ;)


Helsinki & sister time <3
Helsinki & sisko laatuaikaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

comment!